€ 14,95

Point Virgule snijset voor Hasselback Patato

Art. nr:PV-KIT-9408
€ 14,95
Voorraad:

Op voorraad

  • Werkdag voor 20:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 30
  • Snelle levering door PostNL
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Bekijk meer producten uit:
Bakken

Bekijk alles van:
Point Virgule

Beschrijving

Details

HEERLIJKE HASSELBACK POTATO
Puree, frietjes, gebakken, gekookt… Aardappelen zijn een basis ingrediënt in elke keuken en bieden eindeloos veel mogelijkheden om creatief mee aan de slag te gaan. Dit najaar experimenteren we met de lekkerste aardappel voor de oven of barbecue, de Hasselback Potato.

Oorspronkelijk bedacht door een Zweedse kok, heeft dit gerecht de hele wereld doorkruist en telkens werd een extra persoonlijk touch toegevoegd. Door de flinterdunne inkepingen trekken alle smaken tot diep in de aardappel en is hij mooi gaar binnenin en heeft hij een lekker krokant korstje.


Met de handige snijset van Point-Virgule maak je nu nog sneller dit lekker aardappelgerecht. Je maakt snel perfect gelijke gleuven, zonder je aardappel per ongeluk doormidden te snijden.



The Classic Hasselback Potato Wat heb je nodig? • 4 grote aardappelen • 4 el boter • peper • grof zout Hoe maak je het? 1. Verwarm de oven voor om 210°C en plaats 2. Leg de aardappel vast op het plankje door hem op de twee pinnen te prikken. Schuif het metalen rooster over de aardappel. Met een koksmes maak je via de gleuven evenwijdige inkepingen in de aardappel. Dankzij het verhoogde plankje snij je de aardappel niet volledig door. Verwijder het metalen rooster en plaats de aardappelen op een bakplaat met bakpapier. 3. Smelt de boter in een pannetje of in de microgolfoven. 4. Wrijf de aardappelen in met de helft van de gesmolten boter. Kruid met zout en peper 5. Plaats de aardappelen in de oven voor 30 minuten. 6. Wrijf de aardappelen opnieuw in met boter en plaats opnieuw 30 minuten in de oven. Tot de aardappelen volledig gaar zijn. The Cheesy Hasselback Potato Wat heb je nodig? • 4 grote aardappelen • 4 el boter • 80gr Parmezaanse kaas • 1 teentje knoflook • tijm • laurier Hoe maak je het? 1. Versnipper de knoflook en maak schilfers van de Parmezaanse kaas. 2. Maak de aardappelen klaar zoals bij The Classic Hasselback Potato. 3. Na de eerste 30 minuten in de oven verdeel je de kaas, knoflook en kruiden over de aardappelen. Plaats alles tussen de gleuven, zo dringt de smaak goed in de aardappel 4. Plaats de aardappelen nog eens 30 minuten in de oven. 5. Tip: kies je liever voor romige variant, dan kan je de Parmezaanse kaas vervangen door bijvoorbeeld Emmentaler. The Sweet Hasselback Potato Wat heb je nodig? • 4 grote zoete aardappelen • 6 el olijfolie • 3 el basilicum • 2 teentjes knoflook • 3 pijpajuintjes • grof zout • peper Hoe maak je het? 1. Versnipper de basilicum, knoflook en pijpajuintjes. Meng de knoflook en basilicum samen met de olijfolie, peper en zout. Zet een tiental minuurtjes aan de kant zodat de olie alles smaken heeft opgenomen. 2. Snij fijne gleufjes in de aardappelen met de snijset van Point-Virgule. 3. Wrijf de aardappelen in de met de helft van de knoflookolie en plaats 30 minuten in een voorverwarmde oven. 4. Haal de aardappelen uit de oven en wrijf ze opnieuw in met de knoflookolie en verdeel de helft van de versnipperde pijpajuintjes over de aardappel en plaats opnieuw 30 minuten in de oven. 5. Verdeel de overschot van de pijpajuintjes over de aardappelen en serveer.
Extra informatie

Extra informatie

[er zijn geen specificaties van dit product]
Artikelnummer PV-KIT-9408
Gewicht 0
Merk Point Virgule
Illustrator Nee
Breedte Nee
Ean code 5420059831366
Soort Nee
Kleur Nee
Serie Nee